Kako deluje?

Poglejte kako vam lahko v 3 korakih pomagamo pri izbiri in nakupu pravega avtomobila od pravega prodajalca za pravo ceno.

Ne veste kateri avto je pravi za vas? Napišite svoje želje in naši strokovnjaki, vam bodo pomagali pri izbiri.

wave

1. Izberite popoln avto zase


Ne glede na to katero znamko in model avta kupujete, vam lahko platforma GarageOnNet pomaga priti do odlične ponudbe, za vaše novo vozilo.

Naša platforma zajema več uradnih avtohiš po Sloveniji, ki bodo pripravile najboljše ponudbe za vas. Tako ne rabite trošiti dragocenega časa in denarja za obiskovanje večih avtohiš in iskanje najboljše ponudbe. Sodelujemo le z preverjenimi avtohišami, ki lahko dobavijo nove avtomobile.

Pa še nekaj! Pri nas se ne rabite pogajati za zadnjo ceno avtomobila, saj vam bodo prodajalci že v prvi ponudbi pripravili najnižjo možno ceno vozila.

2. Primerjajte ponudbe


Ko ste izbrali vaš avto, vam bomo poslali ponudbe naših certificiranih avtohiš, tako lokalnih, kot nacionalnih.

Izberite ponudbo, ki je najboljša za vas, na podlagi cen, lokacije in hitrosti dobave vozila. Vsi naši trgovci so se zavezali, da vam bodo ponudili najboljšo ceno, kar pomeni, da se vam ni treba pogajati za najnižjo ceno.

Našim kupcem prihranimo do 20% na ceno iz uradnega cenika vozila.

3. Kupite z zaupanjem


Ko se odločite, katera ponudba vam najbolj všeč, vas bomo povezali s prodajalcem. Lahko jih pokličete, obiščete in se dogovorite za preizkusno vožnjo.

Vaših kontaktnih podatkov ne bomo delili, tako da imate popoln nadzor.

Želimo, da se med postopkom nakupa počutite sigurni! Zato sodelujemo samo s preverjenimi trgovci, s prodajnimi saloni, ki jih lahko obiščete. Vsi novi avtomobili imajo polno garancijo proizvajalca in vso potrebno poprodajno podporo.

Ste pripravljeni izbrati vaš naslednji avto?


Na portalu GarageOnNet lahko enostavno primerjate najboljše ponudbe za novi avto, po ceni, hitrosti dobave in oddaljenosti.
Pri nas je nakup avta udoben in ugoden, brez dodatnih pogajanj s prodajalci!

PRIDOBI  PONUDBE