O nas

Spoznajte ekipo GarageOnNet, ki vam bo pomagala na poti do vašega novega avtomobila.

Kontaktirajte nas:

info@garageon.net

040 742 868

8:00 - 20:00 (pon - sob)

wave

Naše vrednote in vizija


Naše vodilo je ustvariti najboljšo možno uporabniško izkušnjo pri nakupu novega avtomobila. Avtomobili se na praktično nespremenjen način prodajajo že več kot 100 let, zato menimo, da je prišel za modernizacijo. Dandanes lahko praktično vse artikle kupujemo in primerjamo preko spleta, avtomobili pa se še vedno prodajajo v živo, kjer se morate z izkušenim prodajalcem spogajati za najboljšo možno ceno. Hkrati pa vam proces iskanja in nakupa novega avtomobila vzame veliko dragocenega časa in denarja, saj morate vsako avtohišo obiskati osebno, do nje potovati in tam počakati na prostega prodajalca.

Naša platforma nikakor ne želi izničiti dela avtohiš in njihovih prodajalcev, pač pa skupaj z njimi modernizirati celoten postopek prodaje vozil za njihove stranke. Tako boste lahko vi, kot stranka, vsa povpraševanja opravili iz udobnosti svojega doma, preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika. Brez, da bi potovali boste lahko v miru izbrali ponudbo, ki je glede na ceno, dobavni rok in oceno trgovca, najboljša za vas.

Seveda boste nakup in testno vožnjo vozila še vedno opravili v živo pri izbranem trgovcu, preskočili pa boste neprijetno pogajanje za ceno, saj vam naši trgovci pošljejo svojo najboljšo ceno že v prvi ponudbi. Svoj čas boste porabili samo za dejanski nakupa vozila in s tem prihranili veliko časa, ki bi ga sicer porabili za obiskovanje različnih trgovcev in primerjanje njihovih ponudb.

Aljaž Vidovič

Aljaž je strasten ljubitelj avtomobilov že od majhnih nog. Uživa tako v hitrih, novih avtomobilih, kot v starodobnikih, ki potrebujejo posebno pozornost. Avtomobili zanj niso le prevozno sredstvo, pač pa oblika tehnične umetnosti. Njegova vizija je sokreirati trende prihodnosti prodaje vozil in ljudem omogočiti, da enostavneje pridejo do svojega novega avtomobila. Svoje strasti želi združiti z enim ciljem, ustvariti najboljšo uporabniško izkušnjo pri modernem nakupu avtomobila.

Matej Štumberger

Matej je IT strokovnjak z veliko izkušnjami, ki jih je v zadnjih 7 letih pridobil z delom v avtomobilski industriji. V tej industriji je kot razvijalec programske opreme, arhitekt in implementator informacijskih sistemov v velikh podjetjih prevzel vlogo vodje razvojnega oddelka. V podjetju GarageOnNet je odgovoren za podatkovno bazo in strežniško infrastrukturo. Matej je prav tako ljubitelj vsega kar ima 4 kolesa in diši po bencinu.

Jure Majerič

Jure je programski genij, ki ima 8 let izkušenj s programiranjem. Jure skrbi za razvoj jedra projekta GarageOnNet in za njegovo brezhibno delovanje. Pri nakupovanju rabljenega avtomobila se je že sam srečal z neiskrenimi preprodajalci vozil in kupil avtomobil s skritimi napakami. Njegova vizija je izboljšati preglednost nad stanjem rabljenih trgu in zgraditi orodje, ki bo kupcem rabljenih vozil omogočalo spleten nakup z zaupanjem in garancijo.