Pogosta vprašanja

GarageOnNet je e-medij med različnimi subjekti, ki med seboj komunicirajo z namenom nakupa avtomobila.

Ne veste kateri avto je pravi za vas? Napišite svoje želje in naši strokovnjaki, vam bodo pomagali pri izbiri.

wave
Vas zanima kako deluje portal GarageOnNet?

Kaj je GarageOnNet? Portal GarageOnNet je sodobna spletna storitev, ki povpraševanja po novih avtomobilih posreduje preverjenim partnerskim avtohišam, ter jim omogoči, da pripravijo ustrezne ponudbe. Ponudbe avtohiš se prikažejo v pregledni obliki in olajšajo odločitev za izbor novega avtomobila.

Kako mi lahko GarageOnNet pomaga pri nakupu novega vozila? Pomagamo vam prihraniti čas in denar med samim iskanjem vozila in pri nakupu vozila. Brez, da bi morali zapustiti svoj dom boste prejeli ponudbe avtohiš iz celotne države. Cene navedene v posamezni ponudbi se nanašajo na natančno skonfigurirano vozilo, ki ste ga zahtevali, zato jih je enostavno primerjati. Z našo storitvijo lahko primerjate cene specifičnega vozila po celotni državi, brez da bi za to porabili ure in ure vašega dragocenega časa in denarja za potne stroške.

Ali GarageOnNet prodaja avtomobile? GarageOnNet ne prodaja avtomobilov. Preprosto najdemo odlične ponudbe iz naše mreže preverjenih slovenskih trgovcev. Če želite kupiti vozilo, ga kupite neposredno od teh trgovcev.

Kdo so trgovci na portali GarageOnNet? GarageOnNet trgovci so preverjeni trgovci. Vsi naši trgovci so preverjene avtohiše, ki izpolnjujeno naše pogoje za prodajalca na našem portalu in imajo razstavne prostore, ki jih lahko obiščete. Vsak izmed trgovcev vam lahko dobavi novo vozilo z Evropsko garancijo proizvajalca.

Kako se lahko pogajam za ceno vozila? Nerodno pogajanje za ceno vozila je stvar preteklosti. Trgovci so se zavezali, da bodo vnaprej ponudili najboljšo ceno, s čimer boste prihranili potrebo po barantanju. Trgovci ne vidijo ponudb, ki so jih za vas pripravili drugi trgovci, zato vam bodo želeli dati najnižjo ponudbo, ki je v okviru njihovega poslovanja mogoča.

Skrbi me razkrivanje / posredovanje mojih osebnih podatkov Vaše osebne podatke varujemo v skladu z zakoni in jih ne posredujemo našim partnerskim avtohišam, ti prejmejo le konfiguracijo vozila, ki ga želite. Tako ste vi vedno v nadzoru nad nakupom vašega novega vozila. Dokler se ne boste odločili za točno določeno ponudbo in se želeli povezati z avtohišo z namenom nakupa, vaši osebni podatki ne bodo razkriti.

Kako opravim nakup / prevzem vozila? Ko se enkrat odločite za specifično ponudbo, bo celoten nakupni proces izveden s strani naših partnerskih avtohiš. Obiskali boste njihovo poslovalnico in tam uredili vso potrebno nakupno dokumentacijo in na koncu pri njih osebno prevzeli vaše novo vozilo.

Potrebujem dodatne informacije o storitvi ali o ponudbi? Z veseljem vam pomagamo! Za vse dodatne informacije so vam na razpolago naši strokovnjaki na e-mailu: info@garageon.net

Ste pripravljeni izbrati vaš naslednji avto?


Na portalu GarageOnNet lahko enostavno primerjate najboljše ponudbe za novi avto, po ceni, hitrosti dobave in oddaljenosti.
Pri nas je nakup avta udoben in ugoden, brez dodatnih pogajanj s prodajalci!

PRIDOBI  PONUDBE